Nemzetközi foci

Panaszt tett a City, mert egy Liverpool-drukker állítólag leköpte Guardiola segítőjét

Paul ELLIS / AFP
Paul ELLIS / AFP

2-2-re végződött a Liverpool-Manchester City rangadó, amelyen Mohamed Szalah olyan gólt szerzett, hogy azzal nehéz betelni, még az ellenfél edzője, Josep Guardiola is méltatta az egyiptomi klasszist a lefújás után.

A meccs után Szalah gólja és a frenetikus második félidő mellett az is témát adott, hogy a Liverpool vizsgálatot indított, mivel az első City-gól után egy hazai szurkoló állítólag leköpte Guardiola stábjának az egyik tagját

„Nem tudom, mi történt pontosan. Hallottam valami nem túl kedves mondatot, amit nekünk szántak a nézőtérről, és ha utána az történt, amit meséltek, akkor remélem, a Liverpool intézkedik majd. A klub sokkal nagyobb annál, mint ez a fajta viselkedés, és ez az eset semmit nem változtat a Liverpool iránti csodálatomon” – nyilatkozta a Manchester City edzője.

Aki a meccsen a rá jellemző szenvedéllyel követte az eseményeket, és nem sokkal Szalah gólja előtt nagyon hevesen reklamált, mert úgy érezte, a Bernardo Silvával szabálytalankodó James Milnernek meg kellene kapnia a második sárgáját. A figyelmeztetés azonban elmaradt, és végül Guardiola kapott sárgát a túlzásba vitt protestálás miatt.

A válogatott meccsek miatti szünet után a 15 pontos Liverpool a második, az egy ponttal kevesebbet szerző City a harmadik helyről várja a folytatást.

Olvasói sztorik