Nemzetközi foci

Diego Simeone: Minden edző tiszteli Ronald Koemant

Jose Breton/Pics Action/NurPhoto via Getty Images
Jose Breton/Pics Action/NurPhoto via Getty Images

Hétvégén újabb komoly próbatételre készül az FC Barcelona, mivel a címvédő Atlético Madridhoz látogata szombaton.

A bajnokságban ugyan veretlen még a Barca, de már öt pont a lemaradása a listavezető Real Madrid mögött, a csapat pedig kétszer is 3-0-ra kapott ki a Bajnokok Ligájában. Mindezek tetejében a katalán együttes az egyetlen az egész BL-mezőnyben, amelyik még a kaput sem találta el.

Az eredmények és a mutatott játék miatt nagyon sok kritika éri Ronald Koemant, a spanyol sajtó már biztosra veszi a leváltását. A rangadó előtti sajtótájékoztatón is téma volt az állása, de a holland szakember semmi egyértelműt nem mondott.

Semmit sem mondott a klub, úgyhogy készülünk a meccsre. Nekem is van szemem és fülem, hallottam én is pletykákat, de még mindig itt vagyok.

Diego Simeone csapata sem brillírozik, de a gyenge játék mellé legalább eredmény párosult, Antoine Griezmann pedig megszerezte első találatát visszatérése óta. Az újságírók kérdésére az Atleti edzője is véleményt mondott a Barcáról.

„Remek játékosok alkotják a csapatot és az edzői stáb is kiváló. Minden kolléga tiszteli Koemant, aki nagyon karakteres edző és teljesen beleállt a generációváltásba. Nagyon sok sikert kívánok neki, de szombaton csak magunkkal foglalkozunk. Remek meccs lesz.”

Kapcsolódó
Megmentőkben nincs hiány, sikeredzők neve merült fel a Barcánál
A Marca szerint a szombati, Atlético Madrid elleni mérkőzésen még Ronald Koeman ül a kispadon.

A Barcelona 12, az Atlético Madrid 14 ponttal áll a tabellán, így nagyon fontos mindkét együttesnek, hogy tapadjon a 17 pontos Real Madridra.

Olvasói sztorik