Nemzetközi foci bajnokok ligája

„Megszereztem az első BL-gólomat, pár perccel később édesapám békésen távozott”

Vincent Mignott/DeFodi Images via Getty Images
Vincent Mignott/DeFodi Images via Getty Images

A Manchester Citynek remek szerda estéje volt, a csapat 6-3-ra intézte el a Bajnokok Ligája csoportkörének nyitófordulójában az RB Leipzig együttesét.

Kapcsolódó
Jack Grealish rögtön góllal mutatkozott be a Bajnokok Ligájában, kitömték az RB Leipziget
Wayne Rooney óta nem volt ilyen angol debütálója a sorozatnak. Eközben az Ajax is szétlőtte ellenfele kapuját, a Liverpool viszont hatalmas csatában nyert az AC Milan ellen.

Az angolok első gólját Nathan Aké szerezte, aki ráadásul soha nem talált még be a BL-ben. A felhőtlen ünneplés azonban elmaradt a családban, ugyanis a futballista maga osztotta meg a szomorú hírt, hogy a találata után néhány perccel elhunyt édesapja.

Az elmúlt hetek jelentették a legnehezebb időszakot az életemben, mert az édesapám gyógyíthatatlan beteg volt. Tegnap megszereztem az első Bajnokok Ligája-gólomat, pár perccel később édesapám békésen távozott. Az édesanyám és a testvérem is vele volt. Mindig nagyon büszke és boldog volt, ha futballozni látott, talán így volt megírva

– írta Aké Instagram-oldalán.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nathan Aké (@nathanake) által megosztott bejegyzés

Aké üzenetét azzal zárta, hogy mindig emlékezni fog édesapjára, akinek utolsó tette az volt, hogy megnézte a gólját. Neki is ajánlotta Aké a találatot.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik