Nemzetközi foci sport

Rasszista szégyen, huhogás, dobálás – angol lapszemle a vb-selejtezőről

Az angol lapok nagyon elégedettek a labdarúgó-válogatott Budapesten nyújtott teljesítményével és 4-0-s győzelmével, azonban a lapok többnyire a csapatot ért inzultusokat emelték ki.

Kapcsolódó
„Ha egy vesztes meccs után megtapsolják a csapatot, legközelebb talán majd nem dobálják meg az ellenfelet”
Harry Kane ellenséges közönségről, Jack Grealish elfogadhatatlan légkörről beszélt a magyar-angol vb-selejtező után.

A Guardian aprócska helyet szentel a címlapján a mérkőzésnek, de az éppen elég ahhoz, hogy tudjuk, mi történt a pályán és a lelátón.

A The Telegraph szerint a huhogás elcsúfította az angol győzelmet.

A Daily Mail címlapján Raheem Sterling feszít, aki a múlt héten meghalt barátja emlékének ajánlotta a gólját, de ezt a magyarok félreértették és megdobálták a válogatott szélsőt.

A Daily Express rasszista szégyenről írt.

A Metro alcímében említette meg, hogy a domináló angolok a magyar szurkolók rasszista bekiabálásainak és tűzijátékainak voltak a kitéve.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!