FRANCK FIFE / AFP
Nemzetközi foci sport

Griezmann gólt lőtt a válogatottban, de Franciaország így sem nyert

A világbajnoki címvédő francia válogatott 1-1-es döntetlent játszott Bosznia és Hercegovinával szerda este.

Nagyon könnyelműen kezdtek a franciák a vb-selejtezőn, amire végül rá is fáztak, mert Edin Dzeko az első adandó alkalommal gólt lőtt.

Kicsit meglepő, de rögtön egyenlíteni tudott a francia csapat, Antoine Griezmann élete egyik legszerencsésebb találatával.

Térfélcsere után mindenki arra számított, hogy Franciaország belehúz, de Jules Koundét azonnali piros lappal kiállította a játékvezető, így aztán nem sok esélye volt a világbajnokoknak.

A végeredmény nem is változott, ami a bosnyákok számára lehet kedvezőbb eredmény, de a franciák egyáltalán nem játszottak jól. Erling Haaland góljával a norvégok is vezetést szereztek a hollandok ellen, de ott is 1-1 lett a végeredmény, a Portugália-Írország meccs viszont csak azért nem, mert Cristiano Ronaldo a hajrában eldöntötte a találkozót.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!