Nemzetközi foci

Váratlan fordulat Cristiano Ronaldo ügyében

Isabella BONOTTO / AFP
Isabella BONOTTO / AFP

Cristiano Ronaldo három év után közölte, nem akar már a Juventusban focizni. Ezt elmondta a vezetőedzőnek, Massimiliano Allegrinek, pénteken pedig el is köszönt a csapattársaktól.

Kapcsolódó
A Juve edzője: Ronaldo közölte velem, hogy azonnal menni akar
Nem edzett és a hétvégi meccskeretből is kimarad.

Lehetett hallani a Manchester City élénk érdeklődéséről, ahogy arról is, hogy eleinte ingyen akarták megszerezni, majd amikor a Juve játékost kért cserébe, akkor közbeszólt Pep Guardiola, aki ragaszkodik Gabriel Jesúshoz. Most fordulat állt be az ügybe Fabrizio Romano értesülései szerint, az olasz transzferguru ugyanis azt jelentette,

a Manchester City eláll az üzlettől, így nem igazolják le a 36 éves portugált.

Közben Ole Gunnar Solskjaer, a Manchester United norvég menedzsere tartott sajtótájékoztatót a hétvégi bajnoki előtt, ahol elmondta, az ő ajtajuk mindig nyitva van Ronaldo előtt. Utána pedig több sportoldal, köztük a BBC is azt írta, hogy a klub még pénteken kész ajánlatot tenni neki és a Juventusnak is, ami aztán meg is történt – Paul Pogba nem része az alkunak. Ronaldo 2023-ig szóló szerződést kapna.

Azaz nem kizárt, hogy visszatér ahhoz a csapathoz, amelynek a színeiben megismerte őt a világ, amellyel három angol bajnoki címet és egy Bajnokok Ligáját nyert, mielőtt a Real Madridhoz igazolt volna 2009-ben.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik