Nemzetközi foci

A Juve edzője: Ronaldo közölte velem, hogy azonnal menni akar

Marco BERTORELLO / AFP
Marco BERTORELLO / AFP

Alighanem ennél jobban meg sem lehet erősíteni azt, hogy Cristiano Ronaldo el akarja hagyni a Juventust. A portugál már az Udinese elleni bajnokin is csak a kispadról szállt be, mivel már akkor elvágyódott, a napokban pedig felgyorsultak az események és nagyon gy tűnik, hogy manchesteri lesz a következő csapata, a City és a United is érdeklődik iránta.

Előzmények
Cristiano Ronaldo közölte mindenkivel, hogy el akar menni a Juvéból
Nagyban mennek a tárgyalások a Manchester Cityvel. Közben már az utódját is kinézte magának az olasz klub.

Pénteken nem vett részt a Juventus edzésén, csak azért látogatta meg az edzőközpontot, hogy elbúcsúzzon a csapattársaktól. A Juventus vezetőedzője, Massimiliano Allegri tisztázta is a dolgokat, mint mondta, a játékos már nem akar a torinóiaknál játszani.

Cristiano Ronaldo tegnap közölte vele, hogy azonnal el akar menni. Ezért nem edzett most és ezért sem lesz a keretben az Empoli ellen

mondta a vezetőedző.

A 36 éves portugál támadó 2018-ban igazolt a Juventushoz a Real Madridtól, 134 mérkőzésen 101 gólt szerzett. Nyert két bajnoki címet és egy Olasz Kupát, azonban a Bajnokok Ligájában nem hozta el a várt áttörést vele a csapat. A szerződése jövő nyárig szólna, azonban az évi 31 millió eurós fizetésétől a Juventus is szabadulna.

Olvasói sztorik