Sallói Dániel elképesztő góljával vezeti az MLS kanadai táblázatát

A Sporting Kansas City magyar támadója újra betalált, az MLS kanadai táblázatán többek közt bizonyos Nani (9+5) és Gonzalo Higuaín (8+4) is a hátát nézi.

Sallói Dániel (a képen csikos mezben) pár napja azt posztolta közösségi oldalára, „Nem lassítok”. Ehhez egy beszédes képet tett fel, amelyen az látszik, az MLS 2021-es alapszakaszában eddig 17 ponttal (gól és gólpassz) áll a bajnokság kanadai táblázatán.


Nos, a Sporting Kansas City támadója valóban nem lassít, mivel a Portland Timbers elleni 1–1-re végződő hazai találkozón a hosszabbításban mentett pontot csapatának. Íme a meccs összefoglalója:

A krónikához hozzá tartozik, hogy a vendégek vezető gólját a chilei Felipe Mora fejelte bevetődve a 17. percben, majd Sallói a 25. percben sárga lapot kapott. Végül a 92. percben csapattársa, a mexikói Alan Pulido a pálya közepéről pörgette ki neki a bal szélre a labdát, vezetgette, vezetgette, majd miután a 16-os bal sarkáig senki sem támadta meg, jobbal elemi erővel a hálóba bombázott.

Kapcsolódó
Michael Jordan őrült összeget keres a Messi-PSG üzlet kapcsán
Nem csak a Paris Saint-Germain profitál Messi klubváltásából. Az NBA-legendának az argentin zseni átigazolásának bejelentése pillanatától valószínűleg széles vigyor ragadt az arcára.

Szóval immár 18-as szám áll a neve mellett az MLS kanadai táblázatán, avagy 12 góllal és 6 gólpasszal vezeti azt. Többek közt bizonyos Nani (9+5) és  Gonzalo Higuaín (8+4) is a hátát nézi.