TF-Images/Getty Images
Nemzetközi foci sport

Ausztriából vett kölcsön egy játékost a Barca

Az FC Barcelona bejelentette hivatalos honlapján, hogy kölcsönvették Yusuf Demirt.

Az SK Rapid Wien 18 éves támadó középpályása két éve a felnőtt bajnokságban is játszik, sőt az osztrákok egyik nagy reménységének tartják. Hazája élvonalában 31 mérkőzést játszott, ezeken hat gólt lőtt és négy gólpasszt adott, de lehetőséghez jutott a kupában, BL-selejtezőn és az Európa Ligában is. Yusuf Demir az osztrák válogatottban is bemutatkozott, a Feröer-szigetek elleni világbajnoki selejtezőn jutott neki 5 perc.

Demirért 500 ezer eurót fizetett a Barca, de ha a 2021-2022-es szezonban meggyőzi a vezetőséget, akkor tízmillió euróért kivásárolhatja a katalán klub a támadót. Először minden bizonnyal a tartalékok közé kerül majd, innen kell felküzdenie magát az első csapathoz.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!