Josep LAGO / AFP
Nemzetközi foci sport

Nem hinné el, hogy ki Messi után a második leggazdagabb Barca-játékos

Akad egy labdarúgója az FC Barcelonának, aki lehet, hogy a pályán nem nyújt mindig világklasszis teljesítményt, mégis ő az egyetlen, aki Lionel Messi mellett befért a Forbes leggazdagabb sportolókról szóló összeállításába.

Kapcsolódó
Bejelentette a PSG a nyár legnagyobb fogását, Sergio Ramost
Sergio Ramos két évre írt alá a párizsi futballcsapathoz.

Az 56-szoros dán válogatott Martin Braithwaite az Esbjerg, a Toulouse, a Middlesbrough, a Bordeaux és a Leganés után tavaly februárban szerződött a Barcelonához.

Pályafutása legnagyobb klubsikerét a katalánokkal megszerzett idei Király-kupa jelentette, egyébként 53 mérkőzésen nyolcszor volt eredményes, ami egy csatártól nem mondható klasszis teljesítménynek.

A labdarúgó számára azonban a sport valóban csak hobbi, ugyanis 250 millió dolláros vagyonával nem a megélhetésért futballozik.

A vagyona nagy részét az amerikai ingatlanpiacon szerezte (2017-ben 850 ezer dolláros befektetéssel kezdett, amiből év végére 10 millió dollár lett), de a feleségével saját ruházati márkát (Trente) is forgalmaz (főleg Franciaországban), de van étterme Barcelonában is.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!