Nemzetközi foci sport

A Barcelona szenved, hogy megszabaduljon fölöslegessé vált focistáitól

Miközben az FC Barcelona azzal küszködik, hogy megváljon sokat kereső és fölösleges focistáitól, a labdarúgóknak eszük ágában sincs a jól fizető csapatot otthagyni.

Kapcsolódó
A Barca 60 millióért vette tavaly, a Tottenham most ingyen viheti el
Úgy néz ki, Miralem Pjanic mindössze egy idény után távozik a Barcelonától, és a Daily Express nevű angol lap szerint a Tottenham lehet az új klubja.

A Marca beszámolója szerint jelenleg Samuel Umtititől és Miralem Pjanictól próbálnak aktívan szabadulni a katalánok. Annyira nem számolnak a két játékossal, hogy azt is felajánlotta a vezetés, ingyen szerződést bontanak velük és így könnyen megegyezhetnek új egyesületükkel.

Csakhogy a focisták bolondok lennének lemondani a Barcától kapott remek fizetésről.

Tegyük hozzá, ha egyoldalúan bontja föl a szerződésüket a klub, akkor is szép pénz ütheti a futballisták markát, mivel Umtitinek még kettő, Pjanicnak három évre van megállapodása a Barcelonával. Lényegében a Barca azt várja, hogy a francia védő cirka 35 millió, míg a bosnyák középpályás 50 millió euróról mondjon le. Erre a focisták nem hajlandók, de Umtiti hisz is benne, hogy be tudja verekedni magát a kezdőbe.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!