Nemzetközi foci

A Barcelona szenved, hogy megszabaduljon fölöslegessé vált focistáitól

Miközben az FC Barcelona azzal küszködik, hogy megváljon sokat kereső és fölösleges focistáitól, a labdarúgóknak eszük ágában sincs a jól fizető csapatot otthagyni.

Kapcsolódó
A Barca 60 millióért vette tavaly, a Tottenham most ingyen viheti el
Úgy néz ki, Miralem Pjanic mindössze egy idény után távozik a Barcelonától, és a Daily Express nevű angol lap szerint a Tottenham lehet az új klubja.

A Marca beszámolója szerint jelenleg Samuel Umtititől és Miralem Pjanictól próbálnak aktívan szabadulni a katalánok. Annyira nem számolnak a két játékossal, hogy azt is felajánlotta a vezetés, ingyen szerződést bontanak velük és így könnyen megegyezhetnek új egyesületükkel.

Csakhogy a focisták bolondok lennének lemondani a Barcától kapott remek fizetésről.

Tegyük hozzá, ha egyoldalúan bontja föl a szerződésüket a klub, akkor is szép pénz ütheti a futballisták markát, mivel Umtitinek még kettő, Pjanicnak három évre van megállapodása a Barcelonával. Lényegében a Barca azt várja, hogy a francia védő cirka 35 millió, míg a bosnyák középpályás 50 millió euróról mondjon le. Erre a focisták nem hajlandók, de Umtiti hisz is benne, hogy be tudja verekedni magát a kezdőbe.

Olvasói sztorik