Sportinfoto/DeFodi Images via Getty Images
Nemzetközi foci sport

Antonio Contéval intene búcsút a Premier League lúzere a trófeamentes életnek

Nemzetközi sajtóértesülések szerint Antonio Contét szeretné leültetni a kispadra a Tottenham Hotspur vezetősége.

Kapcsolódó
Megköszönte távozó edzőjének a bajnoki címet az Inter
Antonio Contéval közös megegyezéssel szerződést bontott a klub.

A Juventus kilenc éve tartó egyeduralmát megtörő szakember a bajnoki cím dacára távozik az Internazionale csapatától, így akad számtalan kérője. Többek között a Real Madriddal is szóba hozták a spanyol lapok, ám Carlo Ancelotti kinvezésével ez a szál tárgytalanná vált. Az átigazolási ügyekre specializálódott Fabrizio Romano szerint egészen másfelé tart: Londonba.

A Tottenham rendkívüli módon megerősödött a 21. századra, saját nevelésű játékosokra építve Mauricio Pochettino vezérletével bajnoki ezüstéremig és Bajnokok Ligája-döntőig vezette a Spurst. Egy dolog azonban nagyon hiányzik a Tottenhamnél, a trófeák. A csapatot megbélyegezték, mint a Premier League lúzerét, amiért mindig elhasal a finálékban. Utoljára 2008-ban nyert számottevő kupát a klub, ekkor a Ligakupát sikerült elhódítani, de ezen kívül semmi nem jött össze ebben az évszázadban.

Kapcsolódó
Kane most unta meg, hogy nem nyer semmit a Tottenhammel
Szeretne továbbra is a Premier League-ben játszani, csak már máshol.

Antonio Conte a Chelsea-nél bizonyította már, hogy Angliában is megállja a helyét, az Interrel is bajnok lett, így őt látják a megfelelő embernek, hogy végre trófeát szerezzen a klub. Annál is inkább, mert valamivel meg kell győzni Harry Kane-t, hogy maradjon és ezt egy ilyen kaliberű edzővel talán el lehet érni.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!