Facebook.com/gurogoalie
Nemzetközi foci sport

Félpályáról verte be a szabadrúgást a női focicsapat kapusa

Ha belegondolunk abba, hogy a kapusok nagy része milyen messzire képes kirúgni a labdát, akkor nem is tűnik olyan extrém ötletnek, hogy a svéd női élvonalban szereplő Pitea csapatánál a kapus, Guro Pettersen végzett el egy szabadrúgást a Linköping ellen a kezdőkörből.

Persze lehet, az eredeti gondolat az volt, hogy Pettersen majd a kapu elé íveli a labdát, de neki jobb ötlete volt, és simán kapura lőtte. És milyen jól tette, a lövéssel ugyanis sikerült meglepni az ellenfél kapusát, a labda pedig végül a hálóban kötött ki.

Pettersen egyedül amiatt szomorkodhatott, hogy az emlékezetes gól ellenére csapata 4-3-re kikapott a Linköpingtől, amely 35 perc alatt 4-0-ra elhúzott, és a nagy előnyből egy gólt végül sikerült megőriznie.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!