Nemzetközi foci sport

Ennél értelmetlenebb piros lapot ritkán látni

Története során először jutott ki világversenyre az északír női labdarúgó-válogatott, amely az Európa-bajnoki pótselejtezők keddi, hazai visszavágóján is győzött, és 4-1-es összesítéssel felülmúlta az ukránokat.

Kapcsolódó
Tuchel szerint csak szerencse volt a Porto varázslatos gólja
A portugálok a 93. percben találtak be, de ez kevés volt a Chelsea ellen.

Az északírek április 9-én 2-1-re győztek Ukrajnában, a keddi visszavágót pedig Marissa Callaghan és Nadene Caldwell találataival 2-0-ra nyerték meg.

A mérkőzés hajrájában megfogyatkoztak a vendégek, a felvételt látva nehéz eldönteni, mi is akart Natija Panculaja, aki akár haza is kísérhette volna a labdát, helyette inkább szándékosan felöklelte Sarah McFaddent.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!