Chloe Knott - Danehouse / Getty Images
Nemzetközi foci

Agüero nemet mondott a szoborra, de a Manchester Citynél ragaszkodnak hozzá

Sergio Agüero nem akarja, hogy szobrot állítsanak neki angol csapata stadionjánál, a Manchester City vezetői viszont ragaszkodnak hozzá, hogy ily módon mondjanak köszönetet argentin válogatott csatáruknak eddigi szolgálataiért.

Amikor a vezetők elmondták, hogy szobrot állítanak a tiszteletemre, azt válaszoltam nekik, hogy nem szeretném. De ha a klub ezt valóban meg akarja csinálni, akkor csak annyit tehetek, hogy megköszönöm

– idézte a BBC a Citynél 2011 óta légióskodó, 32 éves támadó szavait, aki a manchesteri alakulat abszolút házi gólkirálya: 386 meccsén 258-szor volt eredményes, a hétvégi, Crystal Palace elleni meccsen is betalált.

Állítólag a manchesteri vezérkar már meg is rendelte Agüero szobrát, amelyet az Etihad-stadion közelében terveznek felállítani.

Agüerónak nyáron lejár a szerződése a Premier League listavezetőjénél, és már kiderült, hogy nem marad tovább jelenlegi csapatánál. Az elmúlt hónapban napvilágot látott hírek szerint az FC Barcelona márciusban megválasztott régi-új elnöke, Joan Laporta megállapodott vele, hogy nyártól a katalánoknál folytatja pályafutását.

A 97-szeres válogatott csatár állítólag 2023 júniusáig el is ígérkezett a Barcához, mert csatlakozni akar barátjához, Lionel Messihez.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik