Nemzetközi foci

Olyan elegánsan küldte el egy focista az ellenfél szurkolóját, hogy képtelenség nem kalapot emelni előtte

David Klein/PA Images via Getty Images
David Klein/PA Images via Getty Images

A Liverpool rajongói nehezen emésztik meg az idei szezon bukdácsolását, a címvédő már rég kiszállt a bajnoki címért folyó harcból és már csak a BL-helyet érő első négy pozícióra hajt. Ehhez kulcsfontosságú lett volna legyőzni szombaton a Newcastle Unitedet, azonban a hosszabbításban gólt kapott a Pool, így két pont elszállt.

Egy Liverpool-szurkoló ebből az apropóból a vendégek egyik legjobbjának, Allan Saint-Maximinnek írt egy kommentet, ahol azt írta, mi lenne, ha helyet cserélne Sadio Manéval? A Newcastle támadója olyan választ adott, hogy a drukker szégyenében már törölte is a tweetet, de az internet nem felejt.

Tudom, azt hiszed, ezzel nekem kedveskedsz, de ez nem tetszik. Kérlek tiszteld őt, most nagyon hálátlan vagy. Rengeteget tett és tesz a Liverpoolért, előttem még nagyon hosszú út áll, míg egyáltalán a szintjére érhetek

– írta Saint-Maximin.

Allan Saint-Maximin stood up for Sadio Mané 👏

Közzétette: ESPN FC – 2021. április 24., szombat

Mané mindössze 8 gólt lőtt a bajnokságban, bár a komment szerzőjét aligha a statisztika késztette a hozzászólásánál, hiszen a Newcastle támadója három találatnál jár idén.

Olvasói sztorik