Nemzetközi foci

Pirlo fia naponta kap halálos fenyegetéseket

Pier Marco Tacca/Getty Images
Pier Marco Tacca/Getty Images

A címvédő Juventus 1-1-s döntetlent játszott a Fiorentina együttesével, amelynek köszönhetően negyedik helyen áll csak a Serie A-ban.

Ugyan matematikai esély épphogy van a 66 ponttal, valójában elúszott már az újabb bajnoki cím megszerzésének esélye, sőt a Bajnokok Ligája-szereplésért is hajtania kell a Juvénak. Nem a megszokott diadalmenet tehát a torinóiak szezonja és ezt nem is Andrea Pirlo vezetőedző érzi leginkább, hanem a fia, Nicoló.

A mindössze 17 éves fiú Instagram-oldalán tette közzé, hogy lényegében naponta kap halálos fenyegetéseket feldühödött rajongóktól. Az üzenetek zömmel abból állnak, hogy a névtelenül író drukkerek szerint az edzőnek és fiának is meg kellene halnia.

A szüleim arra neveltek, hogy legyenek saját ötleteim, de mindig hallgassam meg mások véleményét is. Mindennek van viszont határa és ezt régóta átléptük már. Tizenhét éves vagyok és minden nap ilyen üzenetet kapok, de nem azért, mert bármit csináltam volna, hanem egyszerűen csak azért, mert az apám az edző

– írja Nicoló.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

NICOLÓ PIRLO (@nickpirlo_10) által megosztott bejegyzés

A család egyelőre nem lépett még semmit az ügyben, de nem lenne meglepő, ha előbb-utóbb a rendőrök segítségét kérnék Pirlóék.

Olvasói sztorik