Pedro H. Tesch / AGIF / AGIF via AFP
Nemzetközi foci sport

Már négy kör lement a bajnokságból, amikor szóltak, hogy be kéne venni még egy csapatot

Az FC Noah Jurmala egy hónappal a szezon kezdete után csatlakozhat a lett labdarúgó-bajnokság mezőnyéhez.

A csapat tavaly Lokomotiv Daugavpils néven megnyerte a másodosztályt, majd új tulajdonosa Jurmalába költöztette a klubot, ezért a szövetség nem engedélyezte, hogy elinduljon az élvonalban.

Az egyesület márciusban a nemzetközi Sportdöntőbírósághoz (CAS) fordult, amely csütörtökön ideiglenes határozatban utasította a szövetséget, hogy sorolja be az FC Noah Jurmalát az első osztály mezőnyébe. A CAS egy későbbi tárgyaláson ismét foglalkozik az üggyel.

A március 13-án rajtolt lett élvonalból, amelyben nyolc csapat szerepel, eddig négy fordulót játszottak le.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!