Francesco Pecoraro/Getty Images
Nemzetközi foci sport

„Én is éltem az utcán, ezért tudom, hogy nagyon nehéz neked” – a Napoli támadója nyújt segítő kezet

Victor Osimhen jócselekedetétől hangos az olasz sajtó.

A Napoli támadója Lagosban látott az utcán egy nőt, akinek hiányzott az egyik lába. A vízárus nő sorsa érzékenyen érintette a nigériai focistát, aki a közösségi médiában kérte követőit, segítsenek megtalálni a nehéz sorsú vízárust. Mindössze egy nap elteltével Osimhen már nemcsak megtalálta Mary Danielt, hanem vidochateltek is.

Fáj látnom, hogy így élsz, ezért segíteni akarok. Én is éltem az utcán, ezért tudom, hogy nagyon nehéz neked. Én már jól vagyok, így neked is segítenék

– idézi a Football Italia az afrikai támadó szavait.

Mary Daniel, a videó túloldalán csak mosolygott, de megegyeztek benne a chatelők, hogy amikor Osimhen újra Nigériában jár, találkoznak majd. Addig is távolról segít a bajba jutott nőnek a Napoli játékosa.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!