Nemzetközi foci sport

Kiderült a titok Ronaldo eldobott Juve-mezéről

Azok után, hogy Cristiano Ronaldo a Szerbia-Portugália világbajnoki selejtező végén dühében eldobta a karszalagját, egyértelműnek tűnt, hogy csakis egy újabb bosszankodás állhat annak hátterében, hogy a Genoa elleni 3-1-re megnyert meccset követően elhajította a mezét.

Kapcsolódó
Cristiano Ronaldo kapufás gólpasszt adott
A Juventus nyert, bár a címvédésről alighanem lemondhat, mert az Inter is győzött.

Hogy a Juventus játékosa miért tette, erről különböző pletykák keringtek az olasz sajtóban, de a legtöbben arra tippeltek, a csatár így fejezte ki a csalódottságát, amiért nem szerzett gólt.

Így gondolhatta edzője, Andrea Pirlo is, aki így nyilatkozott a mérkőzést követően:

Cristiano imád gólt szerezni, ő mindig nyomot akar hagyni, ez teljesen normális

– mondta.

Aztán Ronaldo fellebbentette a fátylat a mezmizéria titkáról: a klub ügyeiben járatos újságírónak, Romeo Agrestinek elárulta, egy labdaszedő fiú kérte el tőle, és neki hajította oda a pályáról levonulva.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!