Nemzetközi foci

A Chelsea-edző a játékosai balhéjáról: Meleg volt a helyzet

Dave Thompson / POOL / AFP
Dave Thompson / POOL / AFP

Thomas Tuchel érkezése után 14 meccsig veretlen volt a Chelsea, aztán a Premier League hétvégi fordulójában a londoni csapata hazai pályán 5-2-re kikapott a West Bromwichtól.

Kapcsolódó
Két gólt lőttek az első félidőben a 45. perc után, miközben a cserét le kellett cserélni
Őrült félidő után kapott ki először a Chelsea Thomas Tuchellel.

Egy nappal a vereség után a Chelsea edzésen összebalhézott egymással a spanyol kapus, Kepa Arrizabalaga és a német védő, Antonio Rüdiger.

Kapcsolódó
Összebalhézott két Chelsea-játékos az edzésen
Antonio Rüdigert és Kepa Arrizabalagát a csapattársak választották szét.

„Azt kell mondjam, komoly volt az ügy. Vannak olyan esetek, amikor az ember félrenéz, mert tudja, hogy úgyis megoldódik magától a probléma, de ez nem olyan volt.

Közbe kellett lépnünk, úgyhogy tényleg meleg volt a helyzet, de ahogy a srácok utána kezelték a dolgot, az dicséretes. Vannak olyan dolgok, amik normális esetben elfogadhatatlannak számítanak, de egy kis csoportban előfordulhatnak, főleg, hogy ezek a játékosok még egy edzésen is nyerni akarnak

– magyarázta Tuchel.

Az edző hozzátette, hogy a két játékos az eset után egyből tisztázta a konfliktust, így aztán tiszta lappal folytathatták a közös munkát, és mivel hamar rendezték a sorokat, így egyik futballista sem lesz megbüntetve.

A Chelsea szerda este a BL-negyeddöntőben lép pályára, ellenfele a Juventust kiejtő Porto lesz. A mérkőzést a Spíler 2 közvetíti, a Rangadón szöveges tudósításban számolunk be a legfontosabb történésekről.

A kiemelt képen Tuchel (jobbra) Kepával ölelkezik a Barnsley elleni FA Kupa-meccs után.

Olvasói sztorik