Nemzetközi foci

A Tottenham-focistáknak elegük van abból, hogy Mourinho őket hibáztatja

Rui Vieira / POOL / AFP
Rui Vieira / POOL / AFP

Nagy lehetőséget szalasztott el a hétvégén a Tottenham, amely csak döntetlent ért el a Newcastle vendégeként, pedig egy győzelemmel a jelenlegi három helyett csak egy pont választaná el a BL-indulást jelentő negyedik helytől.

Kapcsolódó
Hiába Kane PL-rekordja, Mourinho morcos lehet
A Newcastle megérdemelten mentett pontot, de ez a Spursnek nem jött jól a BL-ért vívott harcban.

Amikor a meccs után arról kérdezték a Tottenham edzőjét, hogy miképp fordulhat elő, hogy a csapat már sokadszor nem képes megőrizni a vezetést a lefújásig, José Mourinho nem túl elegáns módon a játékosaira tolta a felelősséget.

Az edző ugyanaz, de a játékosok mások

– hangzott Mourinho válasza. A portugál edző már többször is tett olyan nyilatkozatot, amellyel azt kommunikálta, hogy egyes játékosai nem képesek huzamosabb ideig egyenletes szinten teljesíteni.

A Telegraph azt írja, a Spurs futballistáit felbosszantotta, hogy edzőjük nem állt ki mellettük a nyilatkozataiban, sőt rendre kibújik a felelősség alól. Pedig amikor Mourinho megérkezett, azt nyilatkozta, hogy ajándék az a keret, amit megörökölt a menesztett Mauricio Pochettinótól.

Hogy aztán az öltözőn belül sikerül-e rendezni a sorokat, az a bajnoki hajrában kiderül, a Tottemhamnek még nyolc meccse van, hogy bekússzon az első négybe. A Telegraph úgy tudja, ha a Tottenham a szezon végén kivágná Mourinhót, akkor az utódja a jelenleg az RB Leipziget irányító Julian Nagelsmann lehet.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik