Nemzetközi foci

Csupa jó hírrel szolgált Mourinho a Spurs szurkolóinak

Oli SCARFF / AFP
Oli SCARFF / AFP

Felépült izomsérüléséből és már a csapattársaival edzett Szon Hjung Min, az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Tottenham Hotspur dél-koreai válogatott játékosa, írta az MTI.

Kapcsolódó
Kisebb vagyonért kelt el Ronaldo csapatkapitányi karszalagja
A jótékonysági árverésen befolyt összegből egy beteg kisfiú gyógykezelését fedezik.

José Mourinho vezetőedző a Newcastle United otthonában sorra kerülő vasárnapi Premier League-találkozó előtt tartott pénteki sajtótájékoztatóján azt mondta, a 28 éves támadó a délelőtti edzésen már teljes értékű munkát végzett a társakkal.

Szon az Arsenal vendégeként 2-1-re elveszített március 14-i városi rangadón sérült meg, ezért a válogatott mérkőzések miatti szünetben nem állhatott Dél-Korea rendelkezésére.

A támadó a mostani idényben eddig 13 góllal és kilenc gólpasszal segítette a Spurst, amely 29 mérkőzés után a hatodik helyen áll.

Mourinho azt is elmondta, Sergio Reguilon is játékra kész állapotban van, ugyanakkor Matt Doherty és Ben Davies nem léphet pályára.

Sajtóhírek szerint a válogatott csatár Harry Kane, akit 2024-ig szerződés köt a Spurshöz, számos klub szívesen látna a soraiban. Mourinho azonban nem volt hajlandó kommentálni a játékosával kapcsolatos spekulációkat.

De azt a kérdést is kikerülte, hogy vajon a Spurs szezonját bukottnak lehetne-e mondani, ha végül nem kvalifikálná magát Európába.

Nem akarok erről a lehetőségről beszélni, mert nem akarok pesszimista lenni. Nem szokásom előre látni forgatókönyveket és értékelni az évadot, mielőtt befejeződik

– mondta.

Olvasói sztorik