Oli SCARFF / AFP
Nemzetközi foci sport

Csupa jó hírrel szolgált Mourinho a Spurs szurkolóinak

Felépült izomsérüléséből és már a csapattársaival edzett Szon Hjung Min, az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Tottenham Hotspur dél-koreai válogatott játékosa, írta az MTI.

Kapcsolódó
Kisebb vagyonért kelt el Ronaldo csapatkapitányi karszalagja
A jótékonysági árverésen befolyt összegből egy beteg kisfiú gyógykezelését fedezik.

José Mourinho vezetőedző a Newcastle United otthonában sorra kerülő vasárnapi Premier League-találkozó előtt tartott pénteki sajtótájékoztatóján azt mondta, a 28 éves támadó a délelőtti edzésen már teljes értékű munkát végzett a társakkal.

Szon az Arsenal vendégeként 2-1-re elveszített március 14-i városi rangadón sérült meg, ezért a válogatott mérkőzések miatti szünetben nem állhatott Dél-Korea rendelkezésére.

A támadó a mostani idényben eddig 13 góllal és kilenc gólpasszal segítette a Spurst, amely 29 mérkőzés után a hatodik helyen áll.

Mourinho azt is elmondta, Sergio Reguilon is játékra kész állapotban van, ugyanakkor Matt Doherty és Ben Davies nem léphet pályára.

Sajtóhírek szerint a válogatott csatár Harry Kane, akit 2024-ig szerződés köt a Spurshöz, számos klub szívesen látna a soraiban. Mourinho azonban nem volt hajlandó kommentálni a játékosával kapcsolatos spekulációkat.

De azt a kérdést is kikerülte, hogy vajon a Spurs szezonját bukottnak lehetne-e mondani, ha végül nem kvalifikálná magát Európába.

Nem akarok erről a lehetőségről beszélni, mert nem akarok pesszimista lenni. Nem szokásom előre látni forgatókönyveket és értékelni az évadot, mielőtt befejeződik

– mondta.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!