Alex Nicodim / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP
Nemzetközi foci sport

A németek a vb-selejtezők legnagyobb eminensei

1-0-ra győzött a német labdarúgó-válogatott a Románia elleni idegenbeli vb-selejtezőn, de a statisztika alapján az eredmény nem tükrözi hűen a látottakat, a hazai kapusnak, Florin Nitának például nyolc védést kellett bemutatnia.

A németek utoljára 2001 szeptemberében szenvedtek vereséget vb-selejtezőn, akkor 5-1-re kaptak ki hazai pályán Angliától, azóta viszont 35 meccses veretlenségi sorozatot hoztak össze. Ennél csak egyszer volt hosszabb sorozatuk, 1934 és 1985 között 36 találkozón keresztül nem talált legyőzőre a német csapat.

Mivel a vb-selejtezőket szeptemberben Liechtenstein és Örményország ellen folytatja a Nationalelf, könnyen elképzelhető, hogy összejön az új rekord. Előtte pedig a nyári Eb-n mi is találkozunk a németekkel, az sem ígérkezik rossz meccsnek!

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!