Friedemann Vogel / Pool / Getty Images
Nemzetközi foci sport

A Dárdaiék elleni zakó pecsételte meg a Bundesliga-edző sorsát

A Bayer Leverkusen menesztette az eddigi vezetőedzőt, Peter Boszt.

A Leverkusen 26 forduló után a 6. helyen áll a Bundesligában, és hét pontra van lemaradva a BL-indulást jelentő negyedik pozíciótól, ahol jelenleg a Frankfurt található.

A csapat utolsó négy bajnokijából hármat elveszített, a legutóbbi fordulóban a Dárdai Pál által irányított Hertha ellen kapott ki váratlanul simán.

Kapcsolódó
A Hertha óriási góllal ágyazott meg a bravúrnak
Dárdai csapata így némi levegőhöz jutott a kiesés elleni harcban.

A 2021-es évet a második helyen kezdte a csapat, amely az idei 13 meccsén csak 12 pontot szerzett, és búcsúzott az Európa Ligától is, ahol a svájci Young Boys búcsúztatta a legjobb 32 között 6-3-as összesítéssel.

A Kicker azt írja, az idény végéig Hannes Wolf irányítja a Leverkusent, akinek a legnagyobb sikere az volt, amikor a Stuttgarttal feljutott az élvonalba, és legutóbb a német U18-as válogatottnál dolgozott.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!