Nemzetközi foci

Marcelo kommentje után már mindenki a Realban látja Ronaldót

LLUIS GENE / AFP
LLUIS GENE / AFP

Miután kiesett a Juventus a Bajnokok Ligájából, egyre több lap foglalkozik azzal, hogy Cristiano Ronaldo elhagyja az olasz csapatot a szezon végén, hiába szól a szerződése 2022-ig. Felröppent a hír is, miszerint visszatérhet a Real Madridhoz, amikor megkérdezték Zinédine Zidane is azt mondta, nem elképzelhetetlen.

Most Marcelo erősített rá sokak szerint arra, hogy ez nem csak egy pletyka.

Az egyik focis oldal tett ki egy videót arról, ahogy a brazil bekk és Ronaldo ünnepelnek a madridiak BL-győzelme után, mire Marcelo is kommentelt a bejegyzés alá:

Hamarosan

írta emojik kíséretében, a drukkerek pedig azt találgatják, ez megerősítése a hírnek, vagy csak trollkodás Marcelo részéről.

Kapcsolódó
A Spíler TV kitette Hrutka Jánost a szerkesztőségéből
Saját maga számolt be a változásról.

A 36 éves Cristiano Ronaldo a Real Madridban töltött kilenc éve alatt a klub legeredményesebb gólszerzője lett, a 450 találatot hozott össze mindössze 438 mérkőzés alatt. Két bajnoki címet és négy Bajnokok Ligáját nyert a csapattal a többi közt. A számos kritika mellett azért a Juvéban is összehozott 95 gólt és 22 gólpasszt 122 meccsen. A jelenlegi szerződése 2022-ig szól, de már hallani olyan híreket, hogy az újjáépülés előtt álló olasz klub már csak az extra fizetése miatt is elengedné.

Olvasói sztorik