Nemzetközi foci

„Csodálatos lenne, ha visszatérne” – tárt karokkal várják a spanyolok Ronaldót

Alberto PIZZOLI / AFP
Alberto PIZZOLI / AFP

Miután a Juventus kiesett a Bajnokok Ligájából, felerősödtek azok a hangok, hogy bár az olasz bajnokságban termeli a gólokat, az európai kupasorozatot nézve megbukott a csapat Cristiano Ronaldo-projektje. Fel is röppentek a hírek, hogy a portugál elhagyja Torinót a nyáron, bedobták már David Beckham amerikai klubját, valamint a Real Madridot is, utóbbi kapcsán ráadásul maga Zinédine Zidane is úgy fogalmazott, elképzelhető, hogy a klasszis visszatér.

Kapcsolódó
Ronaldo, vagy Haaland? – Zidane csattanós választ adott
Az Atalanta elleni BL-meccs után kérdezték a Real Madrid edzőjét.

A spanyol ligát vezető Javier Tebas érthetően nagyon boldog lenne, ha egy ekkora sztár ismét a La Ligában futballozna. A sportvezető erről a Marcának nyilatkozott, azt mondta:

Még mindig különbséget jelent, még most is egy zseni, egy sztár. Madridban vált azzá, aki. Csodálatos lenne, ha visszatérne

nyilatkozta Tebas.

A 36 éves Cristiano Ronaldo a Real Madridban töltött kilenc éve alatt a klub legeredményesebb gólszerzője lett, a 450 találatot hozott össze mindössze 438 mérkőzés alatt. Két bajnoki címet és négy Bajnokok Ligáját nyert a csapattal a többi közt. A számos kritika mellett azért a Juvéban is összehozott 95 gólt és 22 gólpasszt 122 meccsen. A jelenlegi szerződése 2022-ig szól, de már hallani olyan híreket, hogy az újjáépülés előtt álló olasz klub már csak az extra fizetése miatt is elengedné.

Olvasói sztorik