Magyar foci

A Spíler TV kitette Hrutka Jánost a szerkesztőségéből

Marjai János / 24.hu
Marjai János / 24.hu

Hrutka János hivatalos Facebook-oldalán tette közzé, hogy már nem tagja a Spíler TV szakkommentátorainak.

Kapcsolódó

A Ferencváros korábbi labdarúgója három és fél évet töltött a csatornánál, a stúdiós beszélgetésekben és a közvetítésekben is szerepet vállalt. A bejelentésből nem derül ki, hogy miért döntöttek a leváltása mellett, de a bejegyzésének az a része, mely szerint „a mi családügyeink mindig harmóniát sugároztak”, alighanem arra tett utalás, hogy Gulácsi Péter kiállt a szivárványcsaládok mellett, Hrutka pedig támogatta a válogatott kapust véleménye felvállalásában.

Köszönöm szépen Spíler TV ezt a felejthetetlen utazást, köszönöm, hogy felületet biztosítottatok a szárnyalásra, hogy a tapasztalatokat, az állandó küzdeni tudást, a fel nem adást, a pozitív szemléletet átadhattam a fiatalabb generáció számára is az akadémiai előadásaim által. Fontos mérföldkő volt mind

– írta Hrutka a bejelentésében, melyet azzal zárt, „Kihúzott vállal, egyenes gerinccel ülök és mosolygok azóta is. Minden perce megérte!”

„It’s time to say goodbye.”

16:30 – Meglepődve olvasta az ember az előre borítékolhatót, másodpercek alatt árasztotta…

Közzétette: Hrutka János Official – 2021. március 19., péntek

Hrutka nem az első egyébként, akit egyik pillanatról a másik kitettek a Spíler TV-től, 2018-ban Kele Jánost is indoklás nélkül távolították el a szerkesztőségből, azt követően, hogy több bejegyzésben is bírálta a Mészáros Lőrinchez köthető 2Rule sportmárkát . Hrutka Jánost egyébként lapunk is megkereste, de nem kívánt hozzátenni többet a bejegyzéséhez.

Olvasói sztorik