Nemzetközi foci bajnokok ligája

Elég kellemetlen ez a statisztika Luis Suárezre nézve

Marc Atkins/Getty Images
Marc Atkins/Getty Images

Nem a Chelsea elleni volt Luis Suárez BL-párharca. Sőt, az egész Bajnokok Ligája-szezonban elég visszafogott volt, a spanyol bajnokságban ugyan termeli a gólokat, a kupasorozatban viszont sem találata, sem gólpassza nem volt. Az ESPN statisztikái alapján abban viszont már semmi meglepő nincs, hogy a Chelsea elleni visszavágón nem érezte a kaput.

Kapcsolódó
Büntető járt volna az Atlético Madridnak? Simeone megmondta az őszintét
Várható volt, hogy megkérdezik majd a Chelsea elleni mérkőzés legvitatottabb jelenetéről.

Ugyanis 2015-ben volt eredményes legutóbb idegenbeli BL-meccsen, akkor a csoportkör nyitófordulójában indított egy Rómában szerzett góllal, azóta semmi, pedig 25 vendégségben lejátszott mérkőzésen van túl.

A nyolcaddöntő szerdai visszavágóján is mindössze egy próbálkozása volt, de az nem talált kaput, így Diego Simeone az 59. percben lecserélte. Az uruguayi csatár ezt láthatóan nem vette jó néven, de a vezetőedző nem csinál ügyet a történtekből, szerinte ez normális, a játékos játszani akar.

Kapcsolódó
Csődöt mondott a Chelsea ellen, kizúgott az Atléti a BL-ből
Az angolok otthon 2-0-ra verték riválisukat, így kettős győzelemmel, kapott gól nélkül jutottak be a legjobb nyolc közé a Bajnokok Ligájában. A Bayern München másodszor is nyert a Lazio ellen, a címvédő is ott lesz a folytatásban.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik