Nemzetközi foci

Griezmann vert egy nagy gólt, máris lepasszolná a Barca

Julien Mattia / Anadolu Agency via AFP
Julien Mattia / Anadolu Agency via AFP

Az Atlético Madridnál töltött öt éve alatt nem akadt olyan idény, amikor ne szerzett volna legalább 15 bajnoki gólt Antoine Griezmann, akinek az FC Barcelonában már kevésbé megy ennyire a játék.

Kapcsolódó
Lionel Messi labdaátvételénél csak a gólja lett zseniálisabb
Antoine Griezmann-nak is tetszhetett, mert ugyanoda bombázta a Barcelona második gólját.

A francia válogatott csatár az előző szezonban kilenc találatig jutott a La Ligában, most hétnél tart – a legutóbbit – egy hatalmas bombát – másfél hónap szünet után hétfőn, a Huescának lőtte.

Az olasz Calciomercato.com szerint a katalán klub nem számolna vele hosszú távon, és őt ajánlja a Juventusnak Paulo Dybaláért cserébe.

Az argentin támadó január 10-e óta sérülés miatt nem lépett pályára, és ugyan a szerződése jövő nyáron jár le, kicsi az esély a hosszabbításra. A Bajnokok Ligájából való kiesés ugyanis nem segített a Juventus gazdasági nehézségein, ezért a klub jobban jár, ha megválik tőle.

A Barcelonánál is meglehetősen bonyolult a helyzet, nem tudni, hogy a Lionel Messi-szappanopera hogyan ér véget. Amennyiben marad, nehéz lesz helyet találni Dybala számára. Griezmann távozása azonban utat nyithat neki.

Olvasói sztorik