Nemzetközi foci bajnokok ligája

Haaland: Amikor nem csalt, berúgtam a tizenegyest

A Borussia Dortmund 2-2-s döntetlent játszott kedd este a Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőjánek visszavágóján a Sevilla ellen, ami elegendő volt a továbbjutáshoz.

Kapcsolódó
Haaland már megint újraírta a BL-történelmet
A Dortmundnak otthon egy döntetlen is elég volt a Sevilla ellen.

A meccs egyik meghatározó pillanata volt, hogy a második félidőben Erling Braut Haaland tizenegyesét megfogta Yassine Bounou. Csakhogy a bíró kiszúrta, hogy elmozdult a gólvonalról a kapus, ezért újra kellett lőnie a norvégnak, másodjára pedig nem hibázott. Gólörömként ráadásul odarohant a Sevilla kapusához és valamit ráordított közelről.

A 2-2-re végződő meccs után megkérdezték Haalandot, hogy mi történt pontosan, erre azt válaszolta a norvég, hogy Bounou kiabált neki valamit, miután kivédte a tizenegyesét.

Kilépett a vonalról, ha nem teszi meg, akkor az első is bemegy. Sikerült egy szép gólt lőnöm a meccen, aztán csalt a tizenegyesnél, ezúrt újra lőhettem egyet. Ugyanúgy lőttem másodjára is, de akkor nem csalt, úgyhogy bement. A második büntetőnél kicsit ideges voltam, mert amikor rámordított a védésnél arra gondoltam, milyen jó lenne még egyet rúgni neki

– foglalta össze a történteket Haaland.

Egy másik interjúban azt is elismerte a Dortmund csatára, hogy fogalma sincs róla, mit kiabált neki a Sevilla kapusa, de miután belőtte a tizenegyesét, ugyanazt ordította neki.

A meccs után egyébként a kapus és a támadó is lepacsizott egymással, így alighanem szent a béke.

Olvasói sztorik