Nemzetközi foci

Hihetetlen, de újabb liverpooli játékos sérült meg

OLI SCARFF / POOL / AFP
OLI SCARFF / POOL / AFP

Nagyon úgy fest, hogy kihagyja a Fulham elleni bajnokit Ozan Kabak, a Liverpool védője. A Schalkétól kölcsönvett török válogatott játékos a csütörtöki, Chelsea ellen elveszített mérkőzést ugyan végigjátszotta, de Jürgen Klopp elmondása szerint összeszedett egy kisebb sérülést, így fel kell készülni arra, hogy nélküle játszanak majd.

Kabak kezdett a Pool legutóbbi öt mérkőzésén, jól jellemzi a csapat helyzetét, hogy három különböző párja is volt a belső védő poszton.

Továbbra sem bevethető mellette Virgil van Dijk, Joe Gomez, Joel Matip (ők mindhárman belső védők) és Jordan Henderson. Bár látványosan sok a sérülés a csapatoknál a legutóbbi és a mostani szezon közti rövid pihenő és felkészülési időszak, valamint a brutális versenynaptár miatt, de a Liverpool mintha a többieknél is jobban megszenvedné ezt az idényt.

Kapcsolódó
A Chelsea is kifektette a Liverpoolt az Anfielden
Soha nem volt ilyen rossz hazai sorozata a Poolnak.

A Pool csütörtökön sorozatban az ötödik hazai mérkőzését veszítette el, ilyen még sosem fordult elő a csapattal fennállása során. A címvédő csak a hetedik, hét pont a hátránya a dobogótól.

Olvasói sztorik