Nemzetközi foci

Dárdai üzenete a csapatának: Nem szabad berezelni

Pool/Filip Singer - Pool/Getty Images
Pool/Filip Singer - Pool/Getty Images

Egymás után jönnek a kemény meccsek a bennmaradásért harcoló Hertha számára: a berliniek Dárdai Pál újbóli kinevezése óta játszottak már a Bayern Münchennel és az RB Leipziggal is, szombaton pedig a jó formában lévő, harmadik helyen álló Wolfsburghoz látogatnak.

Nem szabad berezelni.

Jó formában vannak, mi azonban fejlődünk. Voltak jó pillanataink a Bayern és a Lipcse ellen. Minden csapatnak vannak erősségei és gyengeségei, nekünk az utóbbiakat kell majd kihasználni” – mondta Dárdai Pál.

Kapcsolódó
Külföldön is felkapták a fejüket a megye I-es csodagólra
Somogyi Tibor egy szöglet után lőtt ollózó mozdulattal a kapuba.

A magyar edzővel egyelőre még nem nyert a Hertha, négy meccset játszottak le ebben az időszakban a berliniek, három vereség mellett a Stuttgart ellen játszottak döntetlent. Így a csapat a 15., azonos pontszáma van, mint a már osztályozós helyen álló Bielefeldnek, amely egy mérkőzéssel kevesebbet játszott.

Pénteken egyébként már lejátszottak egy mérkőzést a Bundesliga 23. fordulójában, a Werder Bremen hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a Bajnokok Ligája-indulásért küzdő Eintracht Frankfurtot. A negyedik helyen álló vendégek sorozatban öt győzelem és 11 veretlenül megvívott bajnoki után maradtak alul ismét.

Olvasói sztorik