Nemzetközi foci

Rebrov: Talán a Fehérvár jobban akarta a győzelmet

Koszticsák Szilárd / MTI
Koszticsák Szilárd / MTI

Bár a bajnokságban 20 pont a Fradi előnye a nagy rivális Fehérvár előtt, a kupában mégis az utóbbi időben gyengélkedő fehérváriak nyerték a két csapat párharcát.

Kapcsolódó
Tett róla a Fehérvár, hogy ne duplázhasson a Fradi
Stopira az öngólja után a a hazaiak kapuját is bevette, így sikerült kivívni a továbbjutást Budapesten.

A meccs után Szerhij Rebrov, az FTC edzője azt nyilatkozta, úgy nem tud nyerni a csapat, ha nem lövik be a helyzeteiket.

Az első félidőben több helyzetet alakítottunk ki, de a két kapott gól nem tette könnyebbé a dolgunkat. A második félidőben az ellenfél sokkal kompaktabban védekezett az előny tudatában. Innentől kezdve a magyar bajnokságra koncentrálunk, és meg kell nyernünk azt

– fogadkozott Rebrov.

A csapata 11 fordulóval a vége előtt 14 ponttal vezet a második helyezett Puskás Akadémia előtt, de Rebrov úgy véli, még nem dőlt el az aranyérem sorsa, és megnyugtatta a szurkolókat, a bajnoki cím megszerzése nagy motiváció számukra.

Újságírói kérdésre az ukrán edző azt mondta, talán a Fehérvár jobban akarta a győzelmet a kupameccsen.

Egyes játékosokban talán kevesebb volt a motiváció, főleg, miután nem tudtuk gólra váltani a helyzeteinket az első játékrészben. A második félidőben nagyon kompaktan védekezett az ellenfél. Minden párharcot meg akartak nyerni. A Fehérvárnak nagyon sokat jelentett a győzelem, ez az akarásbeli különbség is kijöhetett a pályán.

Olvasói sztorik