Nemzetközi foci bajnokok ligája

Alattomos megmozdulással akasztotta ki Luis Suárez a Chelsea védőjét

Daniel MIHAILESCU / AFP
Daniel MIHAILESCU / AFP

Nem lehet betelni Olivier Giroud góljával: a francia csatár kezdett a Chelsea-ben az Atlético Madrid elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen, a 68. percben pedig ballal, ollózó mozdulattal lőtt a kapuba egy ellenféltől kapott labdát. Ezzel a góllal előnyből várhatja az angol csapat a visszavágót.

Aki látja őt nap mint nap, az nem lepődött meg. Fizikálisan a topon van és fejben is készen áll. Úgy edz, mint egy 20-24 éves játékos, élvezi a profi futball minden pillanatát, ez a pozitív hozzáállás jó hatással van az egész csapatra

mondta róla a Chelsea vezetőedzője, Thomas Tuchel.

Az Atlético csatáráról, Luis Suárezről is kering egy videó a meccsről, más kérdés, hogy nem egy szép megoldás miatt. Az uruguayi Antonio Rüdigert akarta abban megakadályozni, hogy a védő a labdához férjen, majd azt lehetett látni, hogy a német játékos meglöki ellenfelét, és valamit hevesen számon kér rajta.

Egy lassított felvételen látszik, hogy Suárez érzékeny helyen, a térd hátsó részénél megcsípte Rüdigert, ezen húzta fel magát a védő.

Luis Suárez amellett, hogy zseniális csatár, már több alattomos húzást mutatott be karrierje során, elég csak arra gondolni, hogy több ellenfelét is megharapta. Ezzel a megmozdulással sem szerzett magának új rajongókat.

Kapcsolódó
Suárez: Megérdemeltem volna némi tiszteletet a Barcelonától
Öregnek titulálták. Ő meg az Atléticóban megmutatta, hogy kár volt leírni.
Olvasói sztorik