ANDY RAIN / POOL / AFP
Nemzetközi foci sport

„Hihetetlen, mintha ellopták volna a pontjainkat” – 95. perces gól küldte padlóra a PL-csapatot

A Crystal Palace Christian Benteke 95. percben szerzett fantasztikus kapáslövéses góljával nyert 2-1-re a Brighton otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 25. fordulójának hétfő esti zárómérkőzésén. A Palace ezzel a sikerrel előrébb lépett a tabellán és a 13., míg a Brighton maradt a 16.

Egyszerűen hihetetlen. Mintha ellopták volna a pontjainkat

mondta a meccset követően Joel Veltman, aki a hazaiak egyetlen gólját szerezte.

Semmi meglepő nincs abban, hogy ennyire padlón van ő és a csapat, a Crystal Palace ugyanis úgy szerzett négy pontot ebben a szezonban a Brighton ellen, hogy két bajnokin mindössze négy kapuralövéssel próbálkozott, háromszor találta el a kaput, mind a háromból gól lett. A Brighton ezzel szemben mindkétszer dominált, összesen 45 lövéssel próbálkozott, nyolcszor találta el a kaput, de csak kétszer volt eredményes.

Premier League, 25. forduló

Brighton-Crystal Palace 1-2 (0-1)

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!