Robbie Jay Barratt - AMA/Getty Images
Nemzetközi foci sport

Harry Maguire simán megúszta, hogy arcon könyökölte ellenfelét

Harry Maguire-t rengeteg kritika érte mióta a Manchester Unitedbe igazolt, néha joggal, máskor kicsit szigorúan. Mivel ennyire a figyelem középpontjában áll, bármit csinál, feltűnik az embereknek és így volt ez a hétvégi Newcastle United elleni bajnokin is.

Maguire egy felívelés után okozott rettenetes fájdalmakat Jamaal Lascelles számára, amikor egyszerűen arcon könyökölte. A manchesteri védő ellenfele simán elszaladt volna, de Maguire előbb visszanézett, hogy mikor jön, majd láthatóan odacsapott.

A jelenetet nem nézték meg VAR-ral, a Newcastle szurkolói pedig felháborodtak. A vendégeket persze azért is zavarta a jelenet, mert 3-1-re kikapott a csapatuk az Old Traffordon.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!