Thiago Ribeiro / AGIF / AGIF via AFP
Nemzetközi foci sport

Egy vagyont fizettek, hogy játszhasson a focista a rangadón, erre kiállították

Szürreális helyzetet hozott a brazil élvonalbeli bajnokság rangadója, a Flamengo-Internacional.

A rangadó szó még sosem volt ennyire ideillő, a két csapat között ugyanis egy pont volt a különbség a meccs előtt, a brazil bajnokságból pedig két meccs maradt hátra. A vendégeknél Rodinei éppen a Flamengótól érkezett kölcsönbe, ráadásul azzal a kitétellel, hogy nevelőegyesülete ellen nem léphet pályára, hacsak nem fizetnek 185 ezer dollárt, vagyis cirka 74 millió forintot.

A különleges tét miatt egy fanatikus drukker egymaga kifizette az őrült összeget, hogy pályára léphessen Rodinei, akit azonban kiállítottak a mérkőzésen egy Filipe Luis elleni durva belépő miatt.

Ha mindez nem lett volna elég szenvedés a drukker számára, a Flamengo 2-1-re megnyerte a bajnokit és az utolsó forduló előtt két ponttal vezeti a táblázatot.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!