Nemzetközi foci

Nyolc meccsre tiltották el a focistát, aki gólörömként a péniszét mutogatta az ellenfélnek

Nyolc mérkőzésről tiltotta el a Brazil Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága Emerson Cariocát, aki meztelenre vetkőzött gólörömként.

Az incidensre még december tizedikén került sor, a cariocai állami liga másodosztályának rájátszásában a Maricá ellen. A meccs igazán feszült volt, a 16. percben már mindkét oldalon kiállítottak egy-egy játékost, Emerson pedig a 96. percben lőtt góljával nyert a Sampaio Correa FE. Csakhogy ezután letépte magáról a mezt, letolta a nadrágját és a péniszét mutogatta ellenfelének.

Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy hatalmas balhé kezdődött és végül öt piros lapot osztott ki a bíró, egyet éppen Emersonnak a gólörömért. A támadó azzal védekezett, hogy a meccs folyamán végig rasszista megjegyzéseket kapott az ellenfél edzői stábjától.

A Maricá stábja az elmúlt három meccsen folyamatosan szapult, amikor játszottam velük. Gusztustalan jelzőkkel illettek, alkoholistának és dagadt majomnak neveztek. Idegesítettek. Bocsássatok meg Sampaio Correa-szurkolók, csapattársak és bocsássatok meg Maricá-drukkerek és játékosok, mindenki, aki imádja a futballt

vezekelt utólag Emerson.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Emerson Carioca (@emersoncariocaoficial) által megosztott bejegyzés

A szélső idők közben már a Portuguesa do Rióhoz igazolt, de a fegyelmi bizottság így sem hagyta büntetlenül az esetet, nyolc mérkőzésre tiltották el Emersont.

Olvasói sztorik