As.com
Nemzetközi foci sport

Megharapta az ellenfelét, vagy csak úgy tett? – mindenki ezt találgatja László Csabáék meccse után

László Csaba csapata, a Chennaiyin FC 2-2-es döntetlent játszott az indiai futballbajnokság legutóbbi fordulójában a Goa ellen, de a meccs nem az eredmény, hanem egy vitatott eset miatt maradt emlékezetes.

A 90+5. percben Deepak Tangri és a vendégek csapatkapitánya, a spanyol Edu Bedia harcolt a labdáért, a felugró Tangri ráesett ellenfelére, majd mindketten a földre kerültek. Bár nincs perdöntő felvétel, de úgy tűnik, Bedia a tusakodásban megharapta Tangri derekát.

„Tangrit kell megkérdezniük arról, hogy mi is történt Bediával” – nyilatkozta a meccs után diplomatikusan László Csaba.

A meccsen Bedia sárga lapot kapott az eset után, de ha végül eltiltják, akkor sanszos, hogy ebben az idényben már nem játszik bajnokit, mivel már csak három forduló van hátra. A Goa a 4., az egy meccsel többet játszó Chennaiyin a 8. helyen áll a 11 csapatos mezőnyben.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!