Nemzetközi foci sport

Menesztette László Csabát a Sepsi csapata

Edzőt váltott a Sepsi OSK labdarúgócsapata, amely a gyengébb eredmények miatt úgy döntött, felbontja László Csaba szerződését, és a helyére Leo Grozavut nevezi ki.

Felbontottuk László Csaba edzői szerződését, de marad mellettünk, nem hagyja el a klubot

– nyilatkozta Diószegi László klubelnök a keddi sajtótájékoztatón.

„Hétfőn reggel 9-től este 11-ig maratoni tárgyaláson vettünk részt, és úgy döntöttünk, ha egy edző ment, akkor egy jöjjön is, ne hagyjuk magára a csapatot. Leo Grozavura gondoltunk, akit este fel is hívtunk, ő pedig azt mondta, szeretne velünk dolgozni, meg is tudtunk egyezni” – tette hozzá.

A Sepsi OSK 16 forduló alatt mindössze két mérkőzést tudott megnyerni a román élvonalban, tíz döntetlen mellett négyszer kikapott, a megszerzett 16 ponttal pedig a 11. helyen áll. Legutóbb vasárnap, hazai pályán a medgyesi Gaz Metantól kapott ki 1-0-ra.

Az 52 éves Leo Grozavu az utóbbi években megfordult a Botosani (kétszer is), a Gaz Metan, a temesvári Poli csapatainál, legutóbb pedig tavaly a Petrolul Ploiestit irányította.

A Sepsi OSK a következő mérkőzését november 25-én a Viitorul ellen játssza Konstancán.

Kiemelt fotó: Facebook/Sepsi OSK

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!