Nemzetközi foci

Szalai Attila a futballvilág egyik legnagyobb derbijére készül

Serhat Cagdas / Anadolu Agency
Serhat Cagdas / Anadolu Agency

A Fenerbahce a klub honlapján közölt hosszabb interjút Szalai Attilával. A magyar válogatottban is belső védőt játszó labdarúgó január közepén érkezett a török bajnokság éllovasához és azóta kiváló teljesítményt nyújt.

Kapcsolódó
josé mourinho
Mourinho suttyó üzemmódba kapcsolt a Chelsea elleni bukott rangadó után
Gareth Bale-ről kérdezték, nem volt épp túl udvarias a válasza. És akkor még finoman fogalmaztunk.

A honlap annak apropóján szólaltatta meg a 23 éves játékost, hogy február 6-án, szombaton, a negyedik bajnoki mérkőzésén épp a Galatasarayt fogadják az isztambuli városi rangadón. Szalai az udvarias, első sorban a szurkolók és a klubvezetés számára szóló köszönetnyilvánításon túl elmondta, boldoggá tette, hogy sikeresen mutatkozott be. Hozzátette, a kemény munkában hisz és reméli, hogy a Galatasaray ellen is folytatják remek sorozatukat.

A visszhangokból úgy látom, a szurkolóknak tetszett az első három mérkőzésemen nyújtott teljesítményem. Szeretném ezt a nívót tartani és mindenben segíteni a csapatnak az isztambuli derbin is. Az előttünk álló meccset az egész világon jegyzik. Óriási iramra, küzdelemre számítok, ahol természetesen jó eredményt szeretnénk elérni

– fogalmazott

Szalai kitért arra is, hogy Virgil van Dijk a példaképe és, hogy remek esztendő áll a magyar válogatott mögött és mivel kijutott az Eb-re, előtte is.

Kapcsolódó
Csodagyereket igazolt a ghánai harmadosztályból az MTK
A 18 éves srácon kívül a 29 éves Marko Perkovicot Szlovéniából szerződtették.
Olvasói sztorik