Nemzetközi foci

Rossz a helyzet, újabb műtét várhat Ansu Fatira

Urbanandsport / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Urbanandsport / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Nagyon úgy tűnik, hogy sokkal komolyabb Ansu Fati sérülése, mint arra a Barcelona előzetesen számított. A 18 éves, spanyol válogatott támadó még november 7-én, a Betis elleni bajnokin sérült meg, másnap megműtötték, a hírek akkor arról szóltak, hogy négy hónapot vesz majd igénybe a felépülése.

A helyzet azonban nem javul.

A TV3 adásában arról beszéltek – amit a goal.com idézett –, hogy Fati térde továbbra is fájt, így nemrég újabb műtéten esett át (amit a klubja nem jelentett be a játékos kérésre állítólag), de arra nem reagált jól a szervezete, úgy néz ki, harmadszor is meg kell operálni.

Kapcsolódó
nanu
Borzalmas ütközés miatt félbeszakadt a Porto bajnokija
Csütörtök este Belenenses–Porto portugál bajnokit rendeztek Lisszabonban. A meccs azonban nem a játék szépségéről, a gólokról marad emlékezetes. 

Ansu Fati a sérüléséig tíz mérkőzésen öt gólig és négy gólpasszig jutott. Az első csapatban 2019 nyarán mutatkozott be, és eddig 43-szor lépett pályára a nagyok között, 15 gólja van összesen.

A Bissau-Guineában született játékos tízéves kora óta tartozik a Barca kötelékébe, 2019 szeptembere óta spanyol állampolgár is. A felnőttválogatottban négy meccse van, 17 évesen és 311 naposan a spanyol nemzeti csapat történetének legfiatalabb gólszerzőjévé vált.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik