Urbanandsport / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Nemzetközi foci sport

Rossz a helyzet, újabb műtét várhat Ansu Fatira

Nagyon úgy tűnik, hogy sokkal komolyabb Ansu Fati sérülése, mint arra a Barcelona előzetesen számított. A 18 éves, spanyol válogatott támadó még november 7-én, a Betis elleni bajnokin sérült meg, másnap megműtötték, a hírek akkor arról szóltak, hogy négy hónapot vesz majd igénybe a felépülése.

A helyzet azonban nem javul.

A TV3 adásában arról beszéltek – amit a goal.com idézett –, hogy Fati térde továbbra is fájt, így nemrég újabb műtéten esett át (amit a klubja nem jelentett be a játékos kérésre állítólag), de arra nem reagált jól a szervezete, úgy néz ki, harmadszor is meg kell operálni.

Kapcsolódó
nanu
Borzalmas ütközés miatt félbeszakadt a Porto bajnokija
Csütörtök este Belenenses–Porto portugál bajnokit rendeztek Lisszabonban. A meccs azonban nem a játék szépségéről, a gólokról marad emlékezetes. 

Ansu Fati a sérüléséig tíz mérkőzésen öt gólig és négy gólpasszig jutott. Az első csapatban 2019 nyarán mutatkozott be, és eddig 43-szor lépett pályára a nagyok között, 15 gólja van összesen.

A Bissau-Guineában született játékos tízéves kora óta tartozik a Barca kötelékébe, 2019 szeptembere óta spanyol állampolgár is. A felnőttválogatottban négy meccse van, 17 évesen és 311 naposan a spanyol nemzeti csapat történetének legfiatalabb gólszerzőjévé vált.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!