Nemzetközi foci

Steven Gerrard szárnyal a Rangersszel, már száz meccset nyert

Jane Barlow/PA Images via Getty Images
Jane Barlow/PA Images via Getty Images

Szerda este Ianis Hagi góljával 1-0-ra legyőzte a St. Johnstone csapatát a Glasgow Rangers és magabiztosan vezeti a skót bajnokságot.

Az újabb győzelem különösen Steven Gerrard vezetőedző számára lehetett remek érzés, ugyanis pályafutása századik sikerét aratta edzőként.

A 40 éves edző eredménysora is nagyon meggyőző, a bajnokságban 24 győzelem mellett három döntetlent játszott a Rangers és egyszer sem kapott ki. Skót csapat utoljára december 16-án nyert Gerrardék ellen, akkor a St. Mirren 3-2-re győzött a ligakupában. Ezt megelőzően egészen augusztusig kell visszalapozni a naptárban, akkor a Bayer Leverkusen győzött 1-0-ra az Európa Liga nyolcaddöntőjében.

Kapcsolódó
Gerrard olyan jól indított edzőként, hogy a végén még tényleg ő lesz Klopp utódja
A liverpooli ikon nullkilométeres edzőként úgy gatyába rázta a Rangerst, hogy a csapat nem csupán kilépett a skót egyeduralkodó Celtic árnyékából, hanem a rivális fölé nőtt, és Európában is kőkemény ellenfélnek számít.

Steven Gerrard edzői mérlege jelenleg 152 találkozóból 100 győzelem, 32 döntetlen és húsz vereség az elmúlt két és fél évben.

Olvasói sztorik