Jon Super / POOL / AFP
Nemzetközi foci sport

Anglián belül passzolta el japán focistáját a Liverpool

Ahogy az megszokott, nagyüzem volt az átigazolási időszak utolsó pillanataiban, és a Premier League címvédője, a Liverpool nagyon aktív volt.

Mivel a csapat három belső védőt, Virgil Van Dijkot, Joe Gomezt és Joel Matipot is elveszített – utóbbiról most derült ki, hogy nem is játszhat már az idényben –, ketten is érkeztek a védelembe, Ozan Kabakot a Bundesligában utolsó helyen álló Schalkétól, Ben Daviest pedig az angol másodosztályban szereplő Prestontól igazolta le a klub.

Kapcsolódó
Az utolsó pillanatban bejelentett még egy hátvédet a Liverpool
Még belefért az átigazolási időszak végébe.

Akadt azért távozó is, a japán Minamino Takumi egy évvel ezelőtt 8,5 millió euróért érkezett a Salzburgtól, és  minden sorozatot számolva összesen 31 meccsen kapott lehetőséget Jürgen Klopptól, de nem tudta megvetni a lábát a kezdőben. Épp ezért a Pool most kölcsönadta egy másik PL-csapatnak, a tabella 11. helyén álló Southamptonnak,

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!