Nemzetközi foci

Angol másodosztályból igazolt középhátvédet a Liverpool

Lewis Storey/Getty Images
Lewis Storey/Getty Images

A címvédő Liverpoolból sorra dőlnek ki a középhátvédek, sőt Fabinho és Jordan Henderson személyében azok a középpályások is többször kidőltek, akik szóba kerülhetnek a poszton.

Nem csoda, hogy a szurkolók folyamatosan amellett kardoskodtak, hogy a 19 éves Rhys Williams és a rutintalan Nathaniel Phillips mellé hozzanak valakit. Miközben a Schalkétől kinézett Ozan Kabak is állítólag Liverpoolba tart, egy újoncot már be is jelentett a klub: a másodosztályú Preston North End védője, Ben Daviest.

A középhátvédről szakértők azt írták az elmúlt napokban, hogy higgadt, labdabiztos futballistáról van szó, aki inkább az összjátékban jeleskedik, mint a fejpárbajokban. Davies ráadásul csak 25 éves, de már 129 másodosztályú meccs van a lábában, emellett 68 harmad- és harminc negyedosztályú mérkőzésen lépett pályára kölcsönjátékosként.

Forrás: sofascore.com

Mivel nyáron lejárt volna a szerződése, a pénzszűkében lévő Pool állítólag másfél millió fontot fizetett csak érte. Az üzlet másik hozománya, hogy Sepp van den Berg kölcsönben a Prestonba került idény végéig.

Olvasói sztorik