Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Nemzetközi foci sport

Nem változik az Európa-bajnokság lebonyolítása a járvány miatt

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) szerdai ülésén úgy határozott, hogy továbbra is 12 városban, köztük Budapesten rendezik majd a nyári Eb-t.

A szövetség tájékoztatása szerint a koronavírus-járvány miatt időről időre felül kell vizsgálni annak lehetőségét, hogy kevesebb helyszínen rendezzék meg a tornát, azonban a szerdai találkozón úgy döntött a bizottság, hogy erre egyelőre nincs szükség. A 12 ország szövetségének azonban áprilisig kell elkészíteniük a lebonyolítás tervezetét, ugyanekkor születik döntés arról is, lesznek-e nézők.

Budapesten a Magyarország-Portugália, a Magyarország-Franciaország, a Portugália-Franciaország csoportmérkőzések mellett egy nyolcaddöntőt rendeznek majd.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!