https://twitter.com/FCChertanovo
Nemzetközi foci sport

Olyan kapáslövésből rúgott gólt a hátvéd, hogy csatárok is megirigyelnék

Oroszországban csak februárban folytatódik a labdarúgó-szezon, így jelenleg felkészülési mérkőzéseket játszanak a csapatok. A másodosztályú FK Krilja Szovjetov Szamara hétfőn játszott a szerb Spartak Zlatibor Voda ellen és az első góllal rögtön megadta a meccsnek az alaphangot. A középhátvéd, Maxim Vityugov egy kifejelt labdát kapásból, mintegy 18 méterről lőtt védhetetlen gólt a 48. percben.

A meccset egyébként az oroszok nyerték 4-1-re.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!