Nemzetközi foci

Orosz élcsapat nézhette ki magának Nagy Ádámot

James Williamson - AMA/Getty Images
James Williamson - AMA/Getty Images

Az orosz sports.ru portál információi szerint Nagy Ádámot nézte ki magának a CSZKA Moszkva.

Nem indult könnyen a magyar középpályás szezonja a Bristol Citynél, többször a kispadra sem nevezte a klubja. A Championship 10. fordulójában aztán lehetőséghez jutott és annyira jól játszott, hogy azóta szinte kirobbanthatatlanná vált a csapatból. Teljesítményére felfigyelhettek az oroszok is, mert a sports.ru szerint a bajnoki címért küzdő fővárosi együttes Nagyot szerződtetné.

Kapcsolódó
Nagy Ádám nem érzi cikinek, hogy padoztatták, mert azóta bizonyította, hogy a kezdőben a helye
Nincs most itt az ideje, hogy klubot váltson, de idővel topligába szerződne.

A portál szerint a magyar válogatott középpályás mellett a Maccabi Haifa csapatkapitánya, Neto Lavi is képben volt, de az izraeli klub elutasította az ajánlatot. A CSZKA Moszkvánál így Nagy mellett a cseh Victoria Plzen játékosa, Lukas Kalvach van még képben.

Ádámnak jelenleg érvényes, hosszú távú szerződése van Bristolban. Ennek ellenére természetesen minden érdeklődést és megkeresést komolyan veszünk és mérlegelünk, de a közeljövő tervei között nem szerepel, hogy az orosz bajnokságba igazolna

– nyilatkozta az ügyről a Csakfocinak Kövesdi Viktor, a Nagy Ádámot képviselő CMG menedzseriroda társtulajdonos-igazgatója.

Nagy Ádám az őszi idényben 13 bajnokin és 2 Ligakupa-meccsen játszott, ezeken egy gólt szerzett.

Olvasói sztorik