Isabella BONOTTO / AFP
Nemzetközi foci sport

Az év legpechesebb focistája apa lesz, de közben új barátnője lett

Ha lenne olyan verseny, hogy ki volt a 2020-as év legpechesebb futballistája, Nicoló Zaniolo nagy eséllyel pályázna az első helyre.

A 21 éves olasz focista előbb januárban szenvedett súlyos térdsérülést, a Roma-Juventus rangadón, de a koronavírus-járvány miatti leállás jól jött neki, így az idény végén vissza tudott térni, és a SPAL ellen szerzett is egy szédületes gólt.

Kapcsolódó

Aztán jött a második csapás a számára, a hollandok elleni Nemzetek Ligája-meccsen ismét megsérült, jött az újabb térdműtét, de abban bízik, hogy a 2021 nyarára halasztott Eb-n ott lehet.

Kapcsolódó
Az olasz foci legnagyobb ígéreténél nincs pechesebb idén
Januárban a jobb térde szakadt el, most a bal.

A rehabilitáció helyett most a magánéletével adott témát az olasz sajtónak Zaniolo, aki a közösségi médiában jelentette be, hogy szakított eddigi barátnőjével, Sara Scaperrottával, és új kedvese egy román modell, a nála 12 évvel idősebb Madalina Ghenea.

A helyzetet bonyolítja, hogy az elhagyott barátnő, Scaperrotta gyermeket vár.

A focista a Gazetta dello Sportnak azt nyilatkozta, az együttélés során kiderült, hogy nem illenek össze a barátnőjével, és bár álmodtak arról, hogy közösen alapítanak családot, a dolgok végül máshogy alakultak.

„Amikor elmondta, hogy gyereket vár, őszintén jeleztem neki, hogy nem állok készen ilyesfajta elköteleződésre, főleg hogy akkor már egy ideje nem jöttünk ki egymással. Ő úgy döntött, megtartja a babát, én pedig tiszteletben tartottam a döntését, és annak ellenére, hogy már nem vagyunk együtt, természetesen mindenben segíteni fogom őt a gyermek apjaként. Remélem, ezután már nem a magánéletem, hanem a pályán nyújtott teljesítményem szolgáltat majd témát” – mondta Zaniolo.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!