Nemzetközi foci

Az év legpechesebb focistája apa lesz, de közben új barátnője lett

Isabella BONOTTO / AFP
Isabella BONOTTO / AFP

Ha lenne olyan verseny, hogy ki volt a 2020-as év legpechesebb futballistája, Nicoló Zaniolo nagy eséllyel pályázna az első helyre.

A 21 éves olasz focista előbb januárban szenvedett súlyos térdsérülést, a Roma-Juventus rangadón, de a koronavírus-járvány miatti leállás jól jött neki, így az idény végén vissza tudott térni, és a SPAL ellen szerzett is egy szédületes gólt.

Kapcsolódó

Aztán jött a második csapás a számára, a hollandok elleni Nemzetek Ligája-meccsen ismét megsérült, jött az újabb térdműtét, de abban bízik, hogy a 2021 nyarára halasztott Eb-n ott lehet.

Kapcsolódó
Az olasz foci legnagyobb ígéreténél nincs pechesebb idén
Januárban a jobb térde szakadt el, most a bal.

A rehabilitáció helyett most a magánéletével adott témát az olasz sajtónak Zaniolo, aki a közösségi médiában jelentette be, hogy szakított eddigi barátnőjével, Sara Scaperrottával, és új kedvese egy román modell, a nála 12 évvel idősebb Madalina Ghenea.

A helyzetet bonyolítja, hogy az elhagyott barátnő, Scaperrotta gyermeket vár.

A focista a Gazetta dello Sportnak azt nyilatkozta, az együttélés során kiderült, hogy nem illenek össze a barátnőjével, és bár álmodtak arról, hogy közösen alapítanak családot, a dolgok végül máshogy alakultak.

„Amikor elmondta, hogy gyereket vár, őszintén jeleztem neki, hogy nem állok készen ilyesfajta elköteleződésre, főleg hogy akkor már egy ideje nem jöttünk ki egymással. Ő úgy döntött, megtartja a babát, én pedig tiszteletben tartottam a döntését, és annak ellenére, hogy már nem vagyunk együtt, természetesen mindenben segíteni fogom őt a gyermek apjaként. Remélem, ezután már nem a magánéletem, hanem a pályán nyújtott teljesítményem szolgáltat majd témát” – mondta Zaniolo.

Olvasói sztorik